Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Aardbevingsdeskundige Sintubin komt naar Nieuw Scheemda

- advertentie -

Nieuw Scheemda – Vanuit een wetenschappelijke invalshoek op een heldere manier uitleggen wat een aantal essentiële aspecten van aardbevingen en breukwerking inhouden en informatie geven over de specifieke situatie en ondergrond in Groningen, dat is wat de Belgische geoloog Manuel Sintubin komt doen. Hij geeft zijn lezing op uitnodiging van belangenvereniging Waakzaam Woldendorp, vanavond 6 juli om 20:30 in partyboerderij Leeuwenborg in Nieuw Scheemda.

- advertentie -

Waakzaam Woldendorp
Wat is de situatie van het door gaswinningsschade geteisterde gebied ten zuidoosten van Delfzijl. Hoe staat het ervoor met de mensen, huizen en gebouwen, de schade en de afhandeling daarvan in dorpen als ’t Waar, Nieuw Scheemda, Nieuwolda, Wagenborgen, Woldendorp, Termunten, Termunterzijl en Borgsweer? Dat is waar Waakzaam Woldendorp op dezelfde avond een presentatie over geeft. Door de kennis en ervaring te delen, wil de belangengroep op een positieve constructieve manier op komen voor de belangen van de dorpelingen en erkenning genereren voor alle vormen van gaswinningsschade.

Iedereen welkom
Professor Manuel Sintubin is geoloog en een autoriteit op het gebied van aardbevingen. Zijn lezing en de presentatie van Waakzaam Woldendorp zijn gratis bij te wonen voor

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button