AlgemeenOp stap

21, 22 en 23 augustus Citroën weekend in Beerta

- advertentie -

Beerta – Op 21, 22 en 23 augustus organiseren wij een grote Citroën weekend in Beerta. Wij hebben een unieke locatie namelijk de parkeerplaats en ijsbaan en jachthaven bij speeltuin “speulparadies”aan de Bovenlandenweg in Beerta.

- advertentie -

Het beloofd een geweldig weekend te worden, met bezoekers en deelnemers uit het hele land en zelfs daarbuiten.
Meestal worden er meetings gehouden voor een bepaalde type, maar bij ons zijn alle type’s en bouwjaren welkom van het legendarisch merk
Citroën ( toch met een Nederlands tintje ) Immers was André Citroën van Nederland afkomstig ( Amsterdam ).

Op onze weekend zullen vele mooie wagens te bewonderen zijn, van zeer oud tot de modernste Citroën.
ook speciale modellen van Citroën zullen aanwezig zijn, en daarbij een leuke gevarieerde braderie , met zelfs een waarzegster om uw
Citroën toekomst te voorspellen.

Er zullen ook gasten komen die het hele weekend blijven, en die hebben we ondergebracht bij mini camping’s in de buurt van Beerta, zoals camping in’t Oldambt , camping Kostverloren11 in Finsterwolde en Hollandpoort in Bad Nieuweschans en voor wie niet op een camping wil,
hebben wij motel Paradiso in Bad Nieuweschans.

Vrijdag de 21e augustus vanaf 19:00 uur is meer voor ontvangst gasten die het hele weekend blijven, er wordt wat bijgepraat en dan later gaan de gasten naar hun camping of motel. Zaterdag de 22e augustus, een show van oude en nieuwe Citroën’s, ook de plaatselijk Citroëndealer voor Oldambt is ook aanwezig met mooie nieuwe Citroën’s acsl autocenters (van Staalduinen) Scheemda en hele mooie oude Citroën’s zoals de jarige (60 jaar ) DS ( Snoek) en natuurlijk de Traction Avant mag ook niet ontbreken 2CV, Ami, XM, CX etc… etc… Zondag beginnen we om 11:00 uur tot 18:00 uur ook weer met braderie en een mooie show.

Verder is er nog een concours de élégance en een toerrit op zaterdag, wij hebben bij het terrein een geweldige speeltuin “speulparadies”, dus ook aan de kids is gedacht en we zijn nog in onderhandeling met een aantal partijen om het nog mooier en aantrekkelijker te maken dan het al is.
Maar hierover mogelijk meer op onze website, onze website is: www.citroenweekendbeerta.nl.

Toegang en/of deelname is gratis

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button