Incidenten

Politie Oldambt zoekt agressieve tiener na mishandeling

- advertentie -

Winschoten – De politie is op zoek naar een tiener, die vrijdag 3 juli een man heeft mishandeld op de Sleedoornweg in Winschoten.

- advertentie -

Ernstig conflict
Het slachtoffer liep daar met zijn hond toen hij de dader en een meisje, die daar op een bankje zaten, passeerde. Toen hij per ongeluk met zijn hondenriem een fiets raakte ontstak de jongen in woede. Hij bedreigde en mishandelde daarop de man. Toen het slachtoffer vluchtte werd hij achtervolgd door de jongen.

Daags erna kwamen beiden elkaar weer tegen op dezelfde locatie. De man werd wederom bedreigd door de jongen, die op dat moment twee Chihuahua’s uitliet.

Signalement
Het gaat om een lange tengere jongen van 17 of 18 jaar met sluik blond haar. Hij reed op een scooter. Het meisje is naar schatting een jaar jonger. Ze is circa 1.65 meter lang, slank en heeft lang blond haar. Ze droeg een wit shirt.

Voor tips: 0900-8844 of 0800-7000 (anoniem).

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button