Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenOp stap

Veel variatie tijdens ‘Expeditie Blauwestad’ – Fotoreportage

- advertentie -

Blauwestad – Blauwestad bestaat tien jaar en dat wordt gevierd met een gloednieuw festival. Gedurende tien dagen wordt het gebied volgebouwd met tijdelijke bouwwerken en kan er gekampeerd worden op de vrije kavels. Ook is er muziek, theater en ander vertier. Blauwestad wordt een tijdelijke stad met ongekende mogelijkheden.

- advertentie -

 

Het draait tijdens het festival namelijk vooral om zelf bouwen en de beleving van het gebied. Projectbureau Blauwestad wil het 10-jarige gebied op die manier een nieuwe boost geven. Het kampeerfestival duurt tot en met 19 juli. Om de deelnemers te inspireren zullen er in Blauwestad een aantal bijzondere ‘voorbeeldhuizen’ van pallets, afval en hennep, compleet met een hennepdoolhof, gebouwd worden. Verder krijgt het festival op kleine schaal ook theater en zullen er Groningse bands en singer-songwriters optreden.

Foto’s: Trijntje Timmer/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button