AlgemeenOp stap

Fashion Event Winschoten zoekt lokale ondernemers

- advertentie -

Winschoten – Ondernemers uit Winschoten showen hun collectie op een verhoogd podium op het Israëlplein tijdens het Fashion Event Winschoten op zaterdag 26 september. Niet alleen modezaken zijn welkom op de catwalk, ook bouwmarkten, bruin- en witgoedzaken en warenhuizen worden uitgenodigd om mee te doen.

- advertentie -

Voorgaande jaren waren het voornamelijk de modezaken die deelnamen aan het Fashion Event. Om het evenement breder te trekken, worden dit jaar ook andere ondernemers uit Winschoten uitgenodigd om te paraderen over de catwalk. Denk hierbij aan modellen in overal met een wc-pot op de schouder of een model met een dienblad in handen waarop een theepot wordt geshowd. Ondernemers worden uitgedaagd om fantasierijk te zijn.

Expositie Jan Boelo
Naast een modeshow door Winschoter ondernemers op het Israëlplein exposeert de succesvolle mode-ontwerper Jan Boelo zijn najaarscollectie aan de andere kant van het centrum, in Cultuurhuis De Klinker. Niet alleen zijn kleding wordt getoond aan het grote publiek, maar ook is het mogelijk om zijn Chapter Friday fall/winter show ‘live’ mee te maken. Dit kan door het dragen van een ‘Oculus Rift’, een bril waarmee met bewegingen van het hoofd het net is alsof je midden in de show zit.

Autoshow
Voor publiek dat niet van fashion houdt, worden er andere modellen in de Langestraat geplaatst, namelijk automodellen. Op diverse locaties in de binnenstad worden nieuwe automodellen geplaatst door lokale autodealers.

Meedoen?
U als ondernemer in Winschoten kunt meedoen aan het Fashion Event Winschoten. Voor informatie of aanmelden kunt u terecht bij Bianca de Winter (Marketing Oldambt) via 0597-700280 of bianca.dewinter@marketingoldambt.nl.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button