AlgemeenOp stap

200ste Adrillenmarkt toch op de Venne, 10 dagen festiviteiten

- advertentie -

Winschoten – Na een lange tijd van onzekerheid en speculaties is de kogel door de kerk. De 200ste  Adrillenmarkt wordt officieel, net als andere jaren, georganiseerd op de Venne.

- advertentie -

Reconstructie Venne
Door de planning van de reconstructie van de Venne was het lange tijd onduidelijk of de Adrillen wel kon worden georganiseerd op de plek waar de warenmarkt al jaren plaatsvindt. Inmiddels is duidelijk dat de werkzaamheden voor de reconstructie zijn ingepland vóór en ná de Adrillen en Lutje Adrillen.

200ste Adrillen
De organisatie is alweer druk doende met het organiseren van de warenmarkt en de activiteiten daar omheen. Met maar liefst 10 dagen vol met verschillende festiviteiten belooft de 200ste editie van de Winschoter Allerheiligenmarkt een groot feest te worden. Houd voor het volledige
programma van de festiviteiten de website www.adrillen.nl in gaten.

Allerheiligenmarkt
De Allerheiligenmarkt in Winschoten, kortweg Adrillen, is de grootste jaarmarkt van de provincie Groningen. Jaarlijks komen begin november zo’n 45.000 mensen naar het kloppend hart van Oldambt. Dit jaar bestaat de Adrillen 200 jaar.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button