AlgemeenOp stap

..Tussen ‘T Daip en d’ Eems.. boekwerkje ziet levenslicht tijdens opening havenfeest.

- advertentie -

Winschoten – Stichting Tramhaven Winschoten heeft in samenwerking met Oud Winschoten, Stichting Tramwerkplaats en de gemeente Oldambt en de ondernemers aan de kade een boekwerkje gemaakt over de fototentoonstelling aan de historische havenkade op woensdag 5 augustus aanstaande.

- advertentie -

Het boekwerkje bevat een overzicht van prachtige foto’s en bijbehorende teksten over de haven van Winschoten in vroegere dagen.
De vormgeving van het boekwerkje is van Marjan Bey van Expeditie Westerwolde. Het boekje is gedrukt bij Synergon Druk & Print in Winschoten. Ook is het boekje in Brasserie Lijn 3 te koop.

Het boekje wordt uitgebracht naar aanleiding van het havenfeest Tussen ‘T Daip en d’Eems op  4, 5 en 6 augustus. Woensdag 5 augustus zijn er in de haven allerlei leuke activiteiten en ligt de haven vol historische bedrijfsvaartuigen. Vanaf 10.00 uur kan men o.a. ambachten van Onstwedder Gaarv’n zien, historische tractoren bekijken, Leen stoomwals komt, er is markt, Shantykoor Maritiem is er, Ome Dirk van de SOB is er, schminken voor kinderen en live muziek in Brasserie Lijn 3.

De eerste boekjes worden dinsdagavond 4 augustus uitgereikt aan o.a. burgemeester Pieter Smit en wethouder Ricky van den Aker. Burgemeester Smit verwelkomt dinsdagavond de bemanning van de schepen waarna er gezamenlijk een zogenaamd captains dinner wordt genuttigd.

Donderdag 6 augustus worden de schepen weer uitgezwaaid op hun tocht naar Leer.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button