Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenIncidenten

Winschoter gooit winkelmandje en mishandeld 62-jarige Bellingwedder

- advertentie -

Winschoten – Een 38-jarige inwoner van Winschoten werd vrijdagmiddag door de politie aangehouden nadat hij in een supermarkt aan de Heemskerkstraat in zijn woonplaats een andere klant zou hebben mishandeld.

- advertentie -

De 38-jarige zou in eerste instantie zonder enige aanleiding met een boodschappenmandje in de richting van het hoofd van een klant hebben geslagen. Deze klant wist weg te lopen. Even later smeet de verdachte zijn mandje in het karretje van een andere klant, een 62-jarige inwoner van Bellingwedde. Nadat deze het mandje had teruggegooid, werd hij geschopt en geslagen.

De 38-jarige werd door andere klanten en personeel van de supermarkt vastgehouden en naar buiten gebracht. Daar werd hij door de politie aangehouden. De verdachte werd na het opmaken van proces-verbaal in contact met hulpverlening gebracht.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button