Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenIncidenten

Burger houdt auto-inbreker aan in Nieuw Beerta

- advertentie -

Nieuw Beerta – Een 39-jarige inwoner van Nieuw Beerta aarzelde geen moment, toen hij in de nacht van donderdag op vrijdag om 02.47 uur, de portier van zijn auto plotseling dicht hoorde slaan en een man uit zijn auto vandaan zag komen. Het slachtoffer rende naar beneden en wist de verdachte aan te houden.

- advertentie -

Hij had zijn voertuig even daarvoor op de oprit van zijn woning aan de Molenlaan geparkeerd en wilde naar bed gaan.  De verdachte, een 47-jarige man zonder vaste woon en verblijfplaats, werd aan de politie overgedragen. Uit onderzoek bleek dat de man geld, parfum en een fles jenever uit de auto had weggenomen. Deze werden onder het slachtoffer in beslag genomnen.

De verdachte is voor nader onderzoek ingesloten. Het slachtoffer deed aangifte.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button