Algemeen

Scheemder bedrijf Tree Technology presenteert nieuwe gamecontroller

- advertentie -

Scheemda -Een revolutie in de besturing van computergames, volgens de oprichters van het bedrijf Tree Technology uit Scheemda. Met hun ‘Point Controller’ willen ze de steeds groter wordende gamesmarkt bestormen.

Een computerspel wordt nu óf met toetesenbord en muis bestuurd óf met een controller. Maar die missen precisie en snelheid, vinden de Scheemders. Hun apparaat moet daar verandering in brengen.

Keulen
Vrijdag bezocht het tweetal Gamescom in Keulen. Dat is de grootste en belangrijkste gamesbeurs ter wereld. Daar hoopten ze zakelijke contacten aan te knopen. Gewapend met een doos met daarin de Point Controller, bezochten ze ontwikkelaars van computergames.

Potentie
De reacties op de Scheemder vinding zijn positief volgens mede-oprichter Christof de Vries. ‘Ze zijn verbaasd dat een zo simpel concept zo goed kan functioneren.’ Hoe het apparaat eruit ziet, moet overigens nog geheim blijven voor het grote publiek.

De marktpotentie van het Scheemder apparaat is groot. Alleen al op de Gamescom staan fabrikanten die een gezamenlijke omzet heben van 400 miljard euro.

- advertentie -

Bron: RtvNoord

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button