Kort nieuwsSport

Damclub Winschoten nodigt beginnende dammers uit

- advertentie -

Winschoten-Damclub Winschoten heeft de afgelopen jaren flink aan de weg getimmerd met het fysiek aanwezig zijn op diverse evenementen in de Rozenstad. Hierdoor raakten veel senioren geïnteresseerd in deze denksport, maar konden de uiteindelijke stap naar de clubavond (nog) niet maken. Het grootste struikelblok, naast vrije tijd, is in feite het krachtsverschil tussen de clubdammer en de beginnende liefhebber.

- advertentie -

Dit probleem heeft de plaatselijke damclub als volgt opgelost. De liefhebbers komen namelijk in een aparte groep om eerst in alle rust te acclimatiseren. Dit betekent dat alleen damborden en schijven uit de kast komen. Op deze manier kunnen de nieuwkomers zich de hele maand september oriënteren op de damsport. Vanaf dinsdagavond 1 september schuiven de clubleden weer achter de borden en zijn de nieuwkomers welkom.

Nadere informatie op website www.damclub-winschoten.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button