AlgemeenIncidenten

Boels service bus zwaar beschadigd na brand

- advertentie -

Scheemda – Maandag morgen vond er een autobrand plaats boven op de af- en oprit van de A7 in Scheemda.  De brandweer van Winschoten kreeg de melding aangezien er in de eerste instantie een verkeerde locatie was doorgegeven aan de meldkamer.

- advertentie -

Bij aankomst betrof het een service bus van Boels, door een nog onbekende reden is er in de laadbak iets gaan branden. Op de afrit van de A7 rook de bestuurder al een brandgeur, toen hij over de viaduct reedt kwam de rook van achterin de laadbak naar voren toe in de cabine. Vervolgens heeft hij de auto aan de kant gezet.

De brandweer heeft de brand weten te blussen, wel is er veel schade aan de bus en aan het gereedschap wat zich in het busje bevond.  De politie zorgde voor een tijdelijke afzetting, berger Fruitema heeft het busje weten af te slepen.

Foto’s: JB/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button