Algemeen

22 Augustus 17e editie fietstocht rondje Oostwold

- advertentie -

Oostwold – De 17e editie van de fietstocht ‘Rondje Oostwold’ vindt plaats op zaterdag 22 augustus 2015. Normaal wordt de sportieve tocht gehouden op de laatste zaterdag van augustus, maar dit jaar heeft de organisatie gekozen voor een week eerder. Start en finish is zoals altijd bij het buurthuis aan de Parallelweg Oostwold Oldambt.

- advertentie -

Fietsroute
Vooral door de wijzigingen rond het Oldambtmeer, kan de organisatie jaarlijks nog een verrassende route samenstellen. Bij de start en onderweg worden de deelnemers getrakteerd op een drankje, hebbedingen en een hapje. Deelnemende kinderen ontvangen nog een extra attentie. Op de route vinden trouwens ook weer activiteiten plaats. Deelnemers betalen € 2,- als bijdrage in de kosten. Kinderen mogen gratis meedoen. De afstand bedraagt circa 25 kilometer.

Aanmelden
Aanmelden is alleen mogelijk op de dag zelf in het gebouw van de buurtvereniging. De start van de tocht op zaterdag 22 augustus is mogelijk tussen 12.00 uur en 13.30 uur. De tocht komt mede tot stand door de inzet van vrijwilligers uit het verenigingsleven en door bijdragen van de plaatselijke middenstand en dorpsbelangen Oostwold.

Oostwold in Beweging
Bijna 20 jaar geleden ontstond in het dorp het idee om met meerdere verenigingen een werkgroep te vormen. Deze werkgroep ‘Oostwold in Beweging’ heeft tot doel om het dorp positief in het daglicht te zetten. Met medewerking van vrijwilligers van dorpsverenigingen en met steun van plaatselijke ondernemers kan ook in 2015 weer een leuke route aangeboden worden.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button