AlgemeenIncidenten

Politie opzoek naar dierenbeul na dodelijke vondst

- advertentie -

Winschoten – Vorige maand heeft de politie van Winschoten via de dierenambulance een melding gekregen dat er twee hondjes, vermoedelijk Jack Russels, verdronken zijn terug gevonden in de ‘Westerwoldse Aa’ tussen Oudeschans en Blijham.

- advertentie -

De beestjes zijn vermoedelijk eerst gewurgd/opgehangen en daarna in een zak in het water gedumpt. Heeft u enig idee van wie deze hondjes geweest zijn? Wij hopen dat u ons verder kunt helpen, u kunt u tips doorgeven aan 0900-8844 of via meld misdaad anoniem 0800-7000

Foto:  De foto’s van de hondjes zelf zijn te gruwelijk om hier te tonen maar wellicht herkent u het dekentje waar de hondjes in gewikkeld waren.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button