AlgemeenOp stap

Aankomend weekend ‘3DagenGezellig!’ in Midwolda

- advertentie -

Midwolda – Nog een paar dagen en dan is het eindelijk zo ver, Festival Gezellig! Na succesvolle voorgaande edities van het evenement vindt in het weekend van 21, 22 & 23 augustus op het evenemententerrein en nabij het strand van Midwolda editie 6 plaats.

- advertentie -

Met het  Oldambtmeer en haar prachtige strand als decor is het goed toeven op het festivalterrein. Swingen, chillen, heerlijke cocktails, lekker eten, elkaar ontmoeten, kortom één en al Gezelligheid! Met een totaal vernieuwde entourage zowel in de festivaltent als buiten nabij en op het strand beloofd het wederom een mooi weekend te worden. Door het plaatsen van een festivaltent sta je bij slecht weer altijd droog.

Beach Party
De aftrap is vrijdagavond 21 augustus met Beach Party Gezellig!. Dance muziek daar draait het om tijdens Beach Party Gezellig!. DJ’s die nationaal en internationaal meer dan goed te boek staan komen naar Beach Party Gezellig! om de lekkerste muziek te draaien. DJ  Kay Wilder, DJ Dave Roelvink en als afsluiter top DJ Sandro Silva.

RadioNL
Zaterdagavond 22 augustus komen Peter Beense, Havanzangers 2.0, Jeffrey Heesen (finalist Bloed Zweet en Tranen 2015) en RadioNL DJ Hessel Wijkstra naar Gezellig! De RadioNL Strand Holland Artiestenshow beloofd met genoemde artiesten een meer dan leuke avond te worden.

Kaartverkoop
Kaarten zijn verkrijgbaar bij de Primera in Winschoten, Scheemda en Oude Pekela. Maar ook bij Coop Supermarkt Midwolda, Cafetaria de Twee Oldambten Oostwold, ReddFoxx en Sportcentrum Nico Jager Winschoten, Venema Textiel Finsterwolde, Coop Beerta en via de site www.3dagengezellig.nl

 

Beachvolleybal Toernooi
Zaterdag 22 en zondag 23 augustus gaan volleybalvereniging Set Uppers uit Scheemda en de organisatie van Festival Gezellig! op het strand van Midwolda Beachvolleybaltoernooi Gezellig! organiseren. Gezien de vele teams die ze vorig jaar hebben moeten teleurstellen is besloten om dit jaar uit te breiden naar 2 dagen.

De inschrijving hiervoor is niet meer mogelijk. Uiteraard zijn bezoekers van harte welkom tijdens het Beachvolleybaltoernooi.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button