Kort nieuws

Elke zaterdag in September de ABCMarkt aan de Havenkade-West

- advertentie -

Winschoten – In de maanden augustus en september word er op de zaterdagen een ABCmarkt bij Brasserie Lijn3 & de Tramwerkplaats,aan de Havenkade-Westin Winschoten georganiseerd.

- advertentie -

In D combinatie met mooie zaken zoals antiek, brocante, curiosa, boeken, design, kofferbakverkoop, en meer…!  U bent dan ook van harte uitgenodigd om aan deze markt deel te nemen of eens te komen kijken.

Voor geïnteresseerden
Tegen een vergoeding van 35 euro, 17,50 voor de kraam en 17,50 voor de plaats, minus een startkorting van 10 euro betaal je slechts 25 euro voor een hele dag plezier! deze korting geldt voor a.s. zaterdag 29 augustus. Je kunt je aanmelden bij de marktmeester, 06 229 705 29

 

 

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button