AlgemeenSport

H2Oldambt, nieuw Winschoter zwemclub voor volwassen

- advertentie -

Winschoten – Als nog maar recent opgerichte Zwemclub voor Volwassenen, biedt  H2Oldambt per 1 september weer de mogelijkheid om vier keer per week baantjes te zwemmen in de Watertoren te Winschoten. Zwemmers kunnen zelf hun tempo bepalen en toch lekker doorzwemmen. De Club zoekt nog leden, er is zwemwater genoeg.

- advertentie -

Niveau
De banen worden ingedeeld naar niveau, er is voor elk wat wils: je hoeft echt niet supersnel te zijn! De trainingstijden zijn inmiddels bijgesteld en wat gunstiger gelegen op de avond. Zeker voor mensen die onregelmatig werken is dit lidmaatschap ideaal, omdat je zelf kunt bepalen wanneer je komt.

Lid worden
Nieuwe leden mogen drie keer gratis meezwemmen, zo kun je kijken of het bij je past. Lidmaatschap kost 15,– euro per maand. Instromen kan altijd. En ja..zwemmen is een manier om onbelast te bewegen, het is ‘makkelijk’ sporten en je wordt er fit en sterk(-er) van. Meer info: www.h2oldambt.nl

 

 

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button