GemeenteKort nieuws

Kern met Pit ‘van droom tot daad!’

- advertentie -
Oldambt – De Koninklijke Nederlandsche Heidemaatschappij (KNHM) organiseert ook dit jaar de wedstrijd Kern met Pit. In de wedstrijd Kern met Pit ga je aan de slag om het initiatief voor je buurt of wijk te realiseren binnen een jaar tijd.

De beste ideeën nemen deel aan de wedstrijd. Ben je eenmaal binnen, dan opent dat deuren. Gedurende het uitvoeringsjaar staan wij voor je klaar met advies en met ons netwerk. Bij realisatie van je project ontvang je het predicaat Kern met Pit èn duizend euro.

- advertentie -

Wil jij graag de handen uit de mouwen steken en zelf iets aan jouw leefomgeving verbeteren? Ga dan naar www.kernmetpit.nl en schrijf je van 1 september tot 31 oktober 2015 in met jouw project voor Kern met Pit editie 2016!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button