Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenIncidenten

Man uit Midwolda op heterdaad aangehouden in Hoogezand

- advertentie -

Hoogezand – Op zaterdagavond hebben agenten in de Kees de Haanstraat twee jongemannen, 20 jaar uit Sappemeer en 24-jaar uit Midwolda, aangehouden.

- advertentie -

Ze worden verdacht van inbraak. De politie kreeg de melding dat er zou worden ingebroken bij een horecagelegenheid in die straat. Toen ze daar aankwamen zagen ze de 24-jarige staan. Toen deze de agenten zag waarschuwde hij een tweede verdachte. Voordat hij er zelf vandoor kon gaan werd hij aangehouden.

Op het moment dat de agenten de verdachte in de politieauto zetten kwam er een familielid van de verdachte aan. De tweede verdachte, de 20-jarige, zat bij het familielid in huis. Ook de 20-jarige werd uiteindelijk aangehouden. Beide verdachten werden naar het cellencomplex gebracht. De politie onderzoekt de inbraak.

Foto’s: Marcel Klip/ 112Hoogezand.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button