AlgemeenCultuur

Binnenkort weer films aanschouwen in Winschoter bioscoop

- advertentie -

Winschoten –  Naar de bioscoop in Winschoten. Dat kan weer van woensdag tot en met zondag. Zo zijn er naast de Filmliga-vertoningen nu ook commerciële films te zien, zoals TED 2, Paper Towns, Minions en Jurassic World.

- advertentie -

Leo Hegge directeur van Cultuurhuis De Klinker: “Wij zijn blij dat we het bioscooppubliek weer kunnen bedienen. Op dinsdag 2 september is de populaire (kinder)film Minions te zien. Er is namelijk speciaal voor de kinderen een middagprogramma geselecteerd. Ook in het weekend is er genoeg keus voor de volwassenen met bijvoorbeeld keiharde actiefilms als Mission Impossible 5.”

De Rabozaal is uitgerust met comfortabele stoelen, de modernste digitale filmprojectie-apparatuur, een dolby-surround geluidsinstallatie en een projectiescherm van 11 bij 6 meter. Digitale projectoren bieden ook mogelijkheden om het aanbod uit te breiden met registraties van (live)concerten, opera, theaterproducties of voetbalwedstrijden en presentaties en bijeenkomsten.

Online kaartverkoop
Alle informatie over de verwachte films, tijden & tickets is te vinden op www.indeklinker.nl. Tickets kunnen ook gekocht worden aan de kassa, volwassenen betalen tien euro; kinderen tot en met 12 jaar zes euro.

Filmhuis De Klinker
Ook de filmhuis voorstellingen starten weer vanaf 1 september. Elke dinsdagavond is de vaste wekelijkse avond voor de vertoning van arthousefilms in samenwerking met de Filmliga Winschoten/Oldambt.

 

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button