AlgemeenGemeente

Test uw scootmobiel rijvaardigheid in de Eextahal Scheemda

- advertentie -

Scheemda – Inwoners van de gemeente Oldambt, die in het bezit zijn van een scootmobiel, kunnen op 15 september hun rijvaardigheid testen. Dit kan van 13.30 tot 15.30 uur in de Eextahal te Scheemda. Scootmobielbezitters hebben hiervoor een uitnodiging gehad van de gemeente.

- advertentie -

Er kan een parcours worden afgelegd waarbij men wordt begeleid door medewerkers van Welzorg en de gemeente. Men krijgt tips over hoe men obstakels in het verkeer makkelijk kan nemen. Veilig Verkeer Nederland komt een theorieles geven. De Oosterlengtewinkel is aanwezig met een overzicht van middelen die mensen helpen in hun dagelijkse leven. En zijn er gehoorproblemen? Dan kan dit getest worden door een medewerker van Specsavers. Ook is de coördinator van de Vrijwilligers Vacature Bank van het Oude Ambt aanwezig. Bij haar is informatie te verkrijgen over het geven of eventueel ontvangen van vrijwilligershulp.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button