Algemeen

Gratis vernietigen van vertrouwelijke documenten tijdens Nationale Snipperdag

Scheemda – Op woensdag 7 oktober organiseert Reisswolf alweer de achtste Nationale Snipperdag. Op deze dag kunnen gemeenten, bedrijven en particulieren hun vertrouwelijke documenten tussen 10:00 tot 16:00 uur GRATIS op de verschillende locaties in Nederland inleveren. Deze vertrouwelijke documenten worden vervolgens gratis en veilig voor hen vernietigd.

- advertentie - 

De vertrouwelijke documenten worden niet alleen gratis vernietigd, voor iedere kilo vertrouwelijk papier die wordt aangeleverd, doneert Reisswolf een bedrag aan het goede doel van dit jaar; Stichting Nationale Boomfeestdag. Hoe meer vertrouwelijke documenten er worden ingeleverd, hoe meer de donatie wordt aan het goede doel!

Aan het einde van de Nationale Snipperdag wordt symbolisch de cheque met het eindbedrag van de actie overhandigd aan Stichting Nationale Boomfeestdag. Reisswolf hoopt natuurlijk dat zij met de inzameling een fantastisch bedrag aan het goede doel kunnen doneren.

Meedoen met onze actie?
Tijdens de Nationale Snipperdag kan iedereen vertrouwelijk documenten inleveren bij Reisswolf op het adres Haven Z.Z. 22 in Scheemda. De Snipperdag begint om 10.00 uur en eindigt om 16.00 uur. Aanmelden of inschrijven is niet nodig. Deelnemers kunnen vrijblijvend langskomen om hun vertrouwelijke documenten te laten vernietigen door Reisswolf.

Reisswolf is de specialist in opslag, vernietiging en digitalisering van archief, vertrouwelijke documenten en overige data. Wij behandelen vertrouwelijke gegevens van onze klanten volgens de strengst geldende veiligheidsnormen. Daarnaast wordt het vernietigd papier gerecycled en ingezet als grondstof voor de productie van nieuw kantoorpapier. Recycle ook vertrouwelijke documenten, steun hiermee het goede doel en draag bij aan een duurzamer milieu!

- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button
Close
Open chat
Tip ons!