Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Het Huidinstituut Oostwold in de Beauty-Salon-Top100‏

- advertentie -

Oostwold – Het huidinstituut heeft onlangs meegedaan aan de beautysalon top 100. Ze zijn 17de geëindigd en hebben maar liefst 434 deelnemers achter hun gelaten.

- advertentie -

641 schoonheidssalons deden er mee aan de beautysalon top 100: De lijst der lijsten voor beautyprofessionals in Nederland! Salons konden zich inschrijven voor een plek in de Top 100, de eerste landelijke publieksprijs binnen de persoonlijke schoonheidsverzorging. Er waren twee categorieën waar prijzen waren te halen: Salons met personeel en salons zonder personeel.

In de categorie salons met personeel is het huidinstituut op de 17de plek geëindigd! In totaal gekeken naar de stemmen van beide categorieën hebben ze 434 deelnemers achter hun gelaten. Eigenaresse Marisa Dost en haar personeel zijn enorm trots op de hoge prestatie die ze hebben mogen behalen: “We zijn trots op dit resultaat en willen alle lieve mensen die op ons gestemd hebben hierbij ontzettend bedanken. Het is fijn om Oost-Groningen even weer wat meer op de kaart te zetten”.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button