AlgemeenOp stap

Slash en Guns N’ Roses tribute bij Boelie’s Party Pub Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Zaterdag 10 oktober zal het podium van Boelie’s Party Pub gebruikt worden voor een nachtje Slash, GnR, Velvet Revoler en nog veel meer eerbetoon aan de levende gitaarlegende Slash.

- advertentie -

 

Slash N’ Roses bestaat uit vijf doorgewinterde muzikanten en is een Nederlands eerbetoon aan de levende Gitaar Legende Saul Hudson, beter bekend als ‘Slash’! Slash n’ Roses zet een daverende show neer met een indrukwekkende setlist van hoogstaande songs die Slash in zijn carrière met o.a. (zoals de naam al doet vermoeden) Guns N’ Roses gemaakt heeft. Ook werk van van Slash’s Snakepit, Velvet Revolver en zijn debuut album “Slash” waarop hij met de ex-leden van GNR, behalve Axl Rose, samenwerkt met grote namen als Ozzy Osbourne, Iggy Pop, Dave Grohl, Fergie, Kid Rock, Adam Levine, Myles Kennedy, Andrew Stockdale en Ian Astbury draaien zij hun handen niet voor om! De huidige setlist van Slash N’ Roses is vooral geïnspireerd door het meest recente Rock n’ Roll geweld van Slash ft Myles Kennedy & The Conspirators: Made in Stoke. Met afzonderlijk vele jaren live- en studio ervaring delen de mannen van SNR dezelfde liefde en passie voor ‘stevige’ muziek en het werk van Slash en bovengenoemde bands in het bijzonder. “Verwacht van ons geen verkleed partijen. Wij verspillen geen tijd en energie aan lookalike contests. Het gaat er bij ons om de muziek, de authentieke ‘sound’ en de beleving. De show moet staan als een huis, de muzikale details moeten kloppen. Dát is Slash N’ Roses!” ..Aldus de oprichter en bassist Arjan Kok.

De deuren van Boelie’s Party Pub gaan om 21.00 uur open en kaarten zijn inmiddels verkrijgbaar aan de bar van Boelie’s Pub. Kaarten zijn in de voorverkoop €7,50 en aan de deur €9,00. Reserveren kan ook en wel via 06-83974114 of info@boeliespub.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button