Algemeen

Brandmelding bij Cultuurhuis de Klinker betreft loos alarm

- advertentie -

Winschoten – Omstreeks half 12 maandagavond kwam er een melding binnen van een automatisch brandalarm bij Cultuurhuis de Klinker.  De brandweer van Winschoten kwam vrij snel ter plaatse en ging op onderzoek uit.

- advertentie -

Na een verkenning van de brandweer door het hele pand bleek het echter loos alarm te zijn.

Oefeningen
De brandweer van Winschoten houd regelmatig met andere omliggende korpsen oefeningen in het pand, hierdoor weten ze precies hoe ze moeten handelen in een noodsituatie. U als bezoeker kunt hierom met een gerust gevoel naar een theatervoorstelling kijken, of het cultuurhuis bezoeken.

Ook het personeel weet hoe ze moeten handelen, dit bleek uit een grootschalige oefening die werd gehouden. Lees hier meer daarover.

 

Foto: Teunis Streunding

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button