AlgemeenOp stap

Met Jongerencentrum ‘t Spoor je vrije tijd door

- advertentie -

Winschoten – Het jongerencentrum ‘T Spoor in Winschoten heeft de komende periode weer een aantal leuke activiteiten in de planning staan.

- advertentie -

Groep8Disco: Back2School
Speciaal en alleen voor leerlingen uit groep 8 van de basisschool organiseren wij een supertoffe discoavond op vrijdag 25 september van 20.00 tot 21.30 uur. Kom samen met je vrienden helemaal uit je dak gaan op de nieuwste muziek in onze super toffe discozaal! Met lasers, stroboscoop en rookeffecten! Entree is gratis, de frisdrank kost slechts 1 euro per blikje.

Nieuw in het jongerencentrum: EAT THIS!
Eat This is een gezellige middag en avond waar jongeren (van 12 – 16 jaar) voor elkaar koken. Aan de hand van een thema wordt er een volledige en gezonde maaltijd bereid door kookgekke jongeren. Voor 1 euro eet je mee! Lijkt het je leuk om ook een keer te koken, laat het ons even weten!

Wil je een keertje mee eten? Geef je dan op via de mail, website of social media.

De eerste Eat This is op donderdag 8 oktober van 15:00 – 20:00 uur.

Kinderclub ’t Spoor
We beginnen om 13:30 uur en het duurt tot 15:00 uur. Deze middag is voor kinderen van groep 3 t/m 8. Je ouders mogen natuurlijk ook even mee om te kijken wat jullie allemaal kunnen doen.

Wij vragen u om uw kind vooraf op te geven voor de kinderclub, dit kan per mail (dit heeft onze voorkeur) of telefonisch. U kunt uw kind tot 2 dagen voor de activiteit opgeven. Houd er rekening mee dat we een beperkt aantal plekken hebben in het jongerencentrum.

Wij vragen € 1,00 per kind per activiteit. De betaling (€ 1,00) kan worden voldaan op de middag zelf in het jongerencentrum.

Wat gaan we doen:

  • 7 oktober: Egel kleien (Opgeven t/m 5 oktober)
  • 4 november: Snoeptas versieren (Opgeven t/m 2 november)
  • 18 november: Verkleden als keukenprins(es) (Opgeven t/m 16 november)
  • 2 december: Pepernoten bakken (Opgeven t/m 30 november)
  • 16 december: Je eigen kerstbal versieren (Opgeven t/m 14 december)

ChillMiddag
De ChillMiddag is er weer! Verveel jij je ook zo op woensdagmiddag? Kom dan chillen met je klasgenoten in het jongerencentrum! De ChillMiddag is speciaal voor leerlingen uit groep 6,7 en 8.

De ChillMiddagen zijn:

  • woensdag 30 september
  • woensdag 14 oktober
  • woensdag 28 oktober

De ChillMiddag duurt van 14:00 – 16:00 uur. Entree is gratis, frisdrank kost 1 euro.

Voor alle informatie over het jongerencentrum en alles wat we doen: www.jctspoor.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button