AlgemeenOp stap

Aanstaande vrijdag, Yes-R in Café Dommering

- advertentie -

Winschoten – Aanstaande vrijdag komt Rapper Yes-R optreden in Café Dommering, de deuren gaan open om 21:00 uur. Yes R zal Café Dommering op zijn kop zetten!

- advertentie -

Wie is Yes-r ook alweer?
Rapper, entertainer, presentator, acteur… Yes-R is een veelzijdige jongen! Hij begon al op 16-jarige leeftijd met rappen. Bij het grote publiek werd hij in 2005 bekend toen hij samen met Ali B het nummer “Leipe Mocro Flavour” uitbracht, maar we kennen Yes-R natuurlijk ook van hits als “Rampeneren”, “Hey Schatje”, “Uit Elkaar” en zijn meest recente single “Onbereikbaar”.

Naast rappen speelde Yes-R in drie films. Twee van deze films behaalden de gouden status. Op TV gaat het Yes-R ook voor de wind: sinds 2011 is hij presentator van het programma “Gek op jou” en vorig jaar presenteerde hij samen met Do het SBS6 programma “The Next Pop Talent”.

Onlangs scoorde Yes-R nog een hitsingle met Carlotte uit Utopia: het nummer “Koninkrijk” stond wekenlang in de top 10 van iTunes. In het voorjaar van 2015 gaat Yes-R een nieuwe uitdaging en zal hij naast onder andere Jim Bakkum en Guido Spek te zien zijn in de musical “Hartsvrienden”.

Open 21:00 | €5,00 entree aan de deur | v.v.k. aan de garderobe €4,00

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button