AlgemeenOp stap

Afgelopen zaterdag veel fashion, beauty en mode in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Tijdens het Fashion Event Winschoten afgelopen zaterdag stond de Winschoter binnenstad compleet in het teken van fashion, beauty en design. k waarop modellen de nieuwste collecties van winkels uit de binnenstad showen. De presentatie van de modeshow was  in handen van rapper Yes-R.

- advertentie -

Modeshow lokale ondernemers
Maar liefst drie modeshows waren er te zien op de V-vormige catwalk op het Israëlplein. Hierbij deden er twintig modezaken uit Winschoten mee aan de bruisende show. Het waren niet alleen de nieuwste kledingcollecties van lokale winkels die op de catwalk voorbij komen, ook werden er bijzondere, duurzame creaties, fietsen en brillen getoond. De deelnemende bedrijven werden aangekondigd door rapper Yes-R.

Mode & Beautyplein
Naast de catwalk stond een kraam waar mensen terecht konden voor stijladvies: haar opsteken, make- up aanbrengen, kleuradvies krijgen, nagels lakken en sieraden waren onder andere op deze markt vertegenwoordigd.

Foto’s: Jeroen Bos/OldambtNu.nl
Video: Robbert Meinders

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button