Algemeen

3 oktober Stylingevent en fotoshoot bij Lotje Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Op zaterdag 3 oktober 2015 zal het JustbyManon stylingevent plaatsvinden bij Lotje, lekker eigenzinnig te Winschoten. Na jarenlang alleen online dé kindermode styling tips & tric op JustbyManon.nl te kunnen volgen, zullen ze nu ook live advies/tips gaan geven. De kinderen kunnen, zonder enige verplichting, gestyled worden door het JustbyManon team en daarna op de foto gezet worden door top fotograaf Arma Lifestyle.

- advertentie -

Er kunnen nog plekjes gereserveerd worden zodat men verzekerd is van persoonlijke styling sessie inclusief fotoshoot door Arma Lifestyle. Reserveren kan via manon@justbymanon.nl Je mag uiteraard ook zonder afspraak langs komen om lekker te shoppen of om bij de stylingworkshop aanwezig te zijn. De stylingsessies inclusief fotoshoot zijn gratis.

Deze dag is er nog veel meer te beleven bij Lotje, lekker eigenzinnig. Zo kunnen de kinderen over een heuse rode loper, staan de hapjes en drankjes klaar, kan er zoals altijd gespeeld worden in de ballenbak en zijn er heel veel mooie prijzen te winnen.
Voor alle betalende klanten staat een goodiebag klaar.

Wij zijn er trots op dat we dit event naar het Noorden hebben weten te halen en gaan er een grandioze dag van maken. Graag nodigen we u uit om ook een kijkje te komen nemen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button