AlgemeenOp stap

Doe-Dagen in Winschoten op 20 en 21 oktober

- advertentie -

Winschoten – De 18e editie van de Doe-Dagen in Winschoten, georganiseerd door het Interkerkelijk Evangelisatie Platform (IKEP), wordt gehouden in de herfstvakantie.

- advertentie -

Het IKEP is een samenwerkingsverband van drie kerken in Winschoten: de christelijke gereformeerde kerk, de baptistengemeente en de gereformeerde kerk. De Doe-Dagen, bedoeld voor kinderen van groep 3 tot en met 8 van de basisschool, zijn op dinsdag 20 en woensdag 21 oktober van 9.30 tot 12.00 uur in en bij De Tramwerkplaats. Het thema is ‘Kom en help mee!’.

Er is een band, twee clowns en tal van activiteiten, zoals pannenkoeken bakken, slopen, hout timmeren en een bloemstukje maken. Dit jaar zijn er ook weer veel nieuwe knutselwerkjes. Op dinsdag komt Da Funky Feet Hiphop en Zumba geven en Huis voor de Sport trefvoetbal. Op woensdag is er levend tafelvoetbal.

Entree
De entree is 2,50 euro per middag. Wie mee wil doen kan zijn of haar entree-polsbandjes in de voorverkoop kopen bij Top1Toys Jager, Mecca, Bruna en Amareva, alle gevestigd in Winschoten. Bij de ingang van de tent zijn, tijdens de Doe-Dagen, ook entree-polsbandjes te koop.

Voor meer informatie op de site www.ikep.nl of bij Willie de Boer, via 06-52258778.

 

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button