Algemeen

OZG heeft nieuwe neuroloog en reumatoloog

- advertentie -

Winschoten – Sinds kort zijn twee nieuwe specialisten werkzaam in de OZG; neuroloog mevrouw Annemieke Drenth en reumatoloog Maria Sandovici. Mevrouw Drenth is op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag werkzaam op beide locaties. Mevrouw Sandovici is op maandag en dinsdag werkzaam op locatie Lucas.

- advertentie -

Neuroloog Drenth
De 34-jarige A.F.J. (Annemieke) Drenth is geboren in Winschoten. Zij volgde haar studie geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. In het UMCG rondde zij haar opleiding tot neuroloog af. Haar speciale aandachtsgebieden zijn geheugenstoornissen en multipele sclerose. Voorheen werkte zij o.a. als anios (arts niet in opleiding tot specialist) bij de Treant Zorggroep (de drie ziekenhuizen in Emmen, Hoogeveen en Stadskanaal), in het UMCG en in de Isala klinieken.

Reumatoloog Sandovici
De 39-jarige M. (Maria) Sandovici is geboren in Roemenië. In Roemenië volgde zij haar studie geneeskunde aan de Universiteit ‘Gr. T Popa’ Iasi. Zowel de opleiding tot internist als de opleiding tot reumatoloog, rondde zij af in het UMC Groningen. Mevrouw Sandovici studeerde af als PhD in Medische Wetenschappen, Klinische Farmacologie-UMC Groningen, hetgeen resulteerde in promotie op haar proefschrift ‘Gene therapy in kidneytransplantation: towards local immune suppression’.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button