Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenRegionaal nieuws

Spijker Logistics neemt 2e nieuwe Ford Transit in ontvangst

- advertentie -

Winschoten – Op vrijdag 2 oktober heeft Auto Bolhuis in Delfzijl de sleutels overhandigd van wederom een nieuwe Ford Transit aan Pascal Spijker van Spijker Logistics en koeriersdiensten uit Winschoten. Deze nieuwe wagen gaat rijden in opdracht van Koopman Transmission en zal dagelijks zijn distributie route rijden in o.a het Oldambt en Appingedam en Delfzijl.

- advertentie -

Spijker Logisitcs is een nationaal en internationaal transport en koeriersbedrijf die dagelijks voor hun relaties de distributie van pallets en pakketten verzorgd naar meer dan 36 Europese landen. Tevens verzorgen ze spoedritten binnen geheel Europa. Spijker Logisitcs is 7 dagen per week 24 uur per dag voor hun klanten bereikbaar.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button