AlgemeenGemeente

Walking Bins op 200ste Allerheiligenmarkt Winschoten

- advertentie -

Winschoten – De gemeente Oldambt maakt serieus werk van gescheiden afvalinzameling. Tijdens de Allerheiligenmarkt op maandag 2 november a.s. worden de bezoekers op originele wijze bewust gemaakt van nut en noodzaak van het gescheiden inzamelen van afval. Oldambt probeert hiermee de inwoners te stimuleren om actief zwerfafval tegen te gaan en dit afval op de juiste manier te scheiden.

- advertentie -

Met de Walking Bins van de firma Van Gansewinkel worden inwoners en bezoekers van de gemeente Oldambt op ludieke wijze uitgenodigd na te denken over zwerfafval en afvalscheiding. Een team van vlotte jongens en meiden loopt deze dag op de markt rond tussen het publiek, gehuld in een opvallend afvalinzamelpak. De Walking Bins van Van Gansewinkel hebben afzonderlijke bins voor plastic bekertjes en flessen, blik, restafval en GFT waardoor het afval gescheiden kan worden ingezameld.

Wie in tijdens de Allerheiligenmarkt gebruik maakt van de Walking Bins, wordt beloond met een lekker, gezond mandarijntje. En de schillen? Die gaan uiteraard ook de bin in!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button