AlgemeenGemeente

Standhouders gezocht voor Winterfair Winschoten

- advertentie -

Winschoten – De winterperiode komt stukje bij beetje dichterbij: truien en sjaals, rode neuzen, warme chocolademelk, gezellige verlichting, kerstbomen, schaatsen, en noem maar op. Verschillende partijen uit Winschoten slaan de handen ineen en willen hun steentje bijdragen aan een gezellige kerstsfeer in de binnenstad. Zo zorgt de St. Marketing Binnenstad Winschoten (SMBW) ervoor dat in het weekend van 19 en 20 december er op het Klinkerplein een ijsbaan komt te liggen, zorgen verschillende serviceclubs uit Oldambt voor activiteiten rondom de ijsbaan (denk aan koek en zopie en de succesvolle Santa Run) en organiseert SMBW in samenwerking met de horeca, H&N en Meindert Zweep een winterfair op het Marktplein.

- advertentie -

Winterfair
De winterfair vindt plaats op zaterdag 19 december van 12.00 – 20.00 uur en zondag 20 december van 12.00 – 17.00 uur op het Marktplein in Winschoten. De fair bestaat uit standhouders van markten, hobbyisten en hopelijk ook zoveel mogelijk ondernemers uit Winschoten en omstreken. Op deze fair kan je met een eigen kraam terecht, maar je kan ook een kraam of houten chalet huren.

Aanmelden?
Hoe meer standhouders, hobbyisten of ondernemers er meedoen, hoe groter de fair en hoe leuker de sfeer. Meedoen? Geef je dan op bij Meindert Zweep / m.zweep1@kpnplanet.nl / 06-48178008 / 0597-615044. Aanmelden kan vanaf vandaag en vol = vol, dus wees er snel bij.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button