AlgemeenIncidenten

Auto raakt van de weg en wordt gelanceerd tegen woning Beerta

- advertentie -

Beerta – Een grote ravage bij een woning aan de Hoofdstraat in Beerta zondagochtend. Een 26-jarige vrouw uit het Zuid-Hollandse Boskoop raakte met haar auto van de weg. Ze verloor door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur.

- advertentie -

Ze botste tegen een hekwerk waarna ze met haar wagen werd gelanceerd. De auto schampte de woning. Meters verder kwam de wagen op de kop tot stilstand.

Omwonenden schrokken omstreeks 03.30 uur wakker van een enorme knal waarna ze zijn gaan kijken. Zo ook het gezin van de getroffen woning.
De vader des huizes dacht in eerste instantie door het glasgerinkel dat er werd ingebroken en rende naar beneden. Daar trof hij een enorme ravage aan. De vrouw en de kinderen die ook in het huis aanwezig waren raakten niet gewond. Ze konden veilig de woning verlaten.

De vrouw is met behulp van omstanders uit haar auto gehaald. Ze is even later door ambulancemedewerkers onderzocht en met lichte verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Ze is opgepakt omdat de politie vermoedt dat ze heeft gedronken. Ze wilde niet meewerken aan een blaastest, dus heeft de politie een bloedproef afgenomen. Het is nog niet bekend of ze daadwerkelijk heeft gedronken. Ook is ze haar rijbewijs voorlopig kwijt.

Schade
Een groot gedeelte van de ramen aan de voorkant van de woning liggen eruit. Ook het metalen hekwerk is totaal verwrongen net als die van de buren. De politie maakte van het ongeval een registratie. Een berger heeft de zwaarbeschadigde auto afgesleept. Een aannemer heeft ervoor gezorgt dat de ramen werden dichtgetimmerd.

Foto’s: Dennie Gaasendam/ Denniegaasendam.nl

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button