AlgemeenOp stap

OldambtNu.nl gaat samen werken met de nieuwe APPdrillen

- advertentie -
Winschoten – Het Winschoter bedrijf iMediaLab heeft Ter ere van de 200ste edititie van de Winschoter Adrillen op eigen intiatief een app gebouwd voor alle bezoekers van de Adrillen, die dit jaar maar liefst 10 dagen duurt. ”Met de app geven wij de bezoekers duidelijke informatie over de Adrillen, kan iedereen eenvoudig alle activiteiten bekijken, inclusief waar en wanneer deze plaatsvinden en blijft met op de hoogte doormiddel van live updates”. Aldus de makers van de App.

OldambtNu.nl en iMediaLab
Tijdens dit 10 dagen durende evenement geeft OldambtNu.nl zoveel mogelijk nieuws en feitjes. Aangezien wij uniek zijn in het nieuws specifiek uit het Oldambt hebben we besloten om met de APPdrillen samen te werken. Door middel een apart kopje ‘OldambtNu.nl’ in de APP kunt u voor, tijdens en na de Adrillen alles lezen over het evenement.

- advertentie -

Downloaden
De app is vanaf vandaag GRATIS te dowloaden in de app stores!

voor meer informatie en de download links kijk op www.imedialab.nl/appdrillen

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button