Algemeen

Oldambt aanwezig op Promotiedagen Bedrijfsleven Noord-Nederland

- advertentie -
Winschoten – Martiniplaza in Groningen vormt dinsdag 3 en woensdag 4 november het decor van de jaarlijkse Promotiedagen voor het Bedrijfsleven Noord-Nederland.

Ondernemend Oldambt zal zich daar ook dit jaar weer uitgebreid presenteren. Nieuw is de deelname van Blauwestad die met een prominente stand aanwezig zal zijn.

- advertentie -

Gemeente Oldambt en Ondernemerskring Oost-Groningen organiseren ook dit jaar weer het Oldambtplein. Net als het bestaande plein in Winschoten, is ook dit beursplein een knooppunt van activiteiten. Vele bedrijven en de gemeente presenteren zich gedurende de twee beursdagen.

Tijdens de beide beursdagen, van 16.00 uur tot 17.30 uur,  is de gemeente Oldambt gastheer van een netwerkborrel voor ondernemers.  Burgemeester Pieter Smit en wethouder Laura Broekhuizen verwelkomen graag de geïnteresseerden om gezamenlijk met de ondernemers uit Oldambt te netwerken en van gedachten te wisselen over gezamenlijke mogelijkheden.

Op dinsdag wordt onder begeleiding van Jan van der Meide de spectaculaire aftrap gedaan voor de nominatieperiode voor de  Ondernemersprijs Oost-Groningen 2016 die in in februari 2016 zal worden uitgereikt.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button