AlgemeenGemeente

Schrijver Frank Westerman in Bibliotheek Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Ter gelegenheid van Nederland Leest organiseert Bibliotheek Winschoten een Zeer Korte Visite met schrijver Frank Westerman (De Graanrepubliek). De visite vindt plaats op donderdag 5 november vanaf 20.00 uur in de Bibliotheek. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig.

De Zeer Korte Visite belooft een feest te worden met een korte koffie, een snelle koek en een bondige voordracht van Frank Westerman gevolgd door een signeersessie. De muzikale omlijsting zal worden verzorgd door getalenteerde leerlingen van de muziekschool. Iedereen, leden en niet leden van jong tot oud is van harte welkom om op visite te komen in Bibliotheek Winschoten.

- advertentie -

Frank Westerman (1964) is auteur van onder andere De Graanrepubliek, een intrigerend boek over het meest grimmige stukje Groningen. Bij de 28ste druk van dit boek werd een hoofdstuk toegevoegd met als titel De blauwe revolutie, waarin het verhaal een bijzonder interessante wending krijgt. Frank Westerman is naast schrijver ook journalist, fotograaf, documentairemaker, interviewer en presentator.

Foto: Keke Keukelaar

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button