AlgemeenOp stap

Gymnastiek Vereniging BATO beleeft fantastisch Gymfeest

- advertentie -

Winschoten – Zaterdag 7 november werd in de Sporthal aan de Stikkerlaan het Bato Gymfeest gevierd. Ruim 200 enthousiaste gymnasten kwamen in beweging.

- advertentie -

De ochtend werd natuurlijk begonnen met een warming up. Jeugd-lid Kyra Benthem  werd onderscheiden met de Pier Hoekstra speld omdat zij zich op een positieve manier inzet voor de vereniging. De peuters en kleuters begonnen met een leuk dansje. Vervolgens lieten de gymnasten hun kunsten zien op de verschillende toestelbanen en konden ze zich uitleven op de twee opblaasbare tumblingbanen. Ook werd er kennisgemaakt met de ritmische sportgymnastiek.

De oudere leden van de Damesgymfit groep  en de recreatieve ritmische meisjes lieten mooie dansjes zien. Tussendoor werden door de selectiegroepen Acro, Turnen en Ritmische Gymnastiek mooie demo’s gegeven. Het was een gezellige boel en de tribune zat bomvol met trotse ouders, grootouders en andere belangstellenden.

Aan het einde van de ochtend werd trainster Jetty Schuringa in het zonnetje gezet. Ze geeft al 25 jaar ritmische gymnastiek bij Bato en verder zet ze zich al jaren zeer actief in bij de activiteiten voor de jeugd en ook is ze bij wedstrijden achter de jurytafel te vinden. Ze werd tot haar grote verrassing  onderscheiden met de Zilveren B.

Mede dankzij alle vrijwilligers werd de ochtend een groot succes en was het een gezellig gymfeestje! De ochtend werd dan ook zeer feestelijk en in steil afgesloten met een lange polonaise!

Voor meer informatie over de gymnastiekvereniging kunt u terecht op www.gv-bato.nl

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button