Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenGemeente

Politie controleert strenger op nuttigen van alcohol op straat

- advertentie -

Winschoten – De politie van Winschoten en de gemeente Oldambt gaan de strijd aan tegen het alcoholgebruik op de openbare weg. De gemeente heeft meerdere gebieden aangewezen waar men vanaf 28 oktober 2015 geen alcoholhoudende drank mag gebruiken of aangebroken flessen, blikjes en dergelijke met alcoholhoudende drank bij zich mag hebben. Enige uitzondering hierin zijn de terrassen van de horecaondernemingen.

- advertentie -

Marktplein
Met name in het centrum met specifiek het Marktplein  van Winschoten zal gecontroleerd worden op het nuttigen van alcohol op de openbare weg. Aanleiding is het vele kapotte glaswerk op het Marktplein en kans op letsel hierdoor.  ”Het sjouwen met je biertje van de ene naar de andere kroeg kan je voortaan 90 euro boete kosten. We hebben je gewaarschuwd!!” zegt de politie op hun Facebookpagina. 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button