Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenOp stap

Sinterklaas wordt verwelkomd door veel publiek in Winschoten

- advertentie -

Winschoten -Vandaag kwam Sinterklaas weer aan in Nederland, onder andere ook in het centrum van Winschoten. Vele kinderen en ouders kwamen naar de haven van Winschoten om de Sint en zijn Zwarte Pieten te verwelkomen.

- advertentie -

Veel kinderen zongen uit volle borst mee met de traditie getrouwe sinterklaasliedjes. Er kwamen genoeg Zwarte Pieten mee met de pakjesboot, met uiteraard niet te missen… snoepgoed wat voor iedereen aanwezig was. Sommige kinderen kregen een hand van Sinterklaas maar omdat Sinterklaas snel op het Marktplein moest zijn kon dit niet bij iedereen gebeuren. Ook gaven veel kinderen een zelf gemaakte brief of tekening. Vanavond kunnen ook alle kinderen in Winschoten hun schoentje zetten, dit geld natuurlijk ook voor de rest van het land.

Video: Robbert Meinders

Foto’s: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button