Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenGemeente

Primeur op de ondernemersavond van ‘Wat holt ons tegen’

- advertentie -

Winschoten – Speciaal voor de ondernemersavond van 18 november jl. is aan Bert Hadders en de Nozems gevraagd een lied te componeren dat aansluit bij het thema van de avond. Dit heeft het nieuwe Oldambtster lijflied ‘Wat holt ons tegen’ opgeleverd. Want wat houdt ons tegen? Het lied met videoclip is hieronder te beluisteren en te bekijken.

- advertentie -

Samen kunnen we meer
De druk bezochte ondernemersavond van 18 november, gezamenlijk georganiseerd door de Ondernemerskring Oost-Groningen en de gemeente Oldambt, werd gepresenteerd door Jan van der Meide, met als gastspreker Hans Korringa, ondernemer en docent Strategie & Organisatie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Middels interactie met de aanwezige ondernemers werd de kracht van het lokale samenwerken naar voren gebracht. De veranderende maatschappij vraagt dit; van ‘ik’ naar ‘wij’. Samen kunnen we meer. Met het lied van Bert Hadders en de Nozems kunnen regio en ondernemend Oldambt zich fier en trots aan de toekomst presenteren, gewoon KOP DER VEUR. Wethouder Broekhuizen daarover: “Een prachtig innovatief en creatief nummer, dat heel mooi de sfeer van het Oldambt weergeeft!”

Ondernemersprijs Oost-Groningen 2016
Ook via de website van de Ondernemersprijs Oost-Groningen is de clip te bekijken en beluisteren. Deze website, www.ondernemersprijsoostgroningen.nl, geeft ondernemers tevens de mogelijkheid om zich te (laten) nomineren voor de Ondernemersprijs Oost-Groningen 2016. Nomineren voor deze regionale prestigieuze ondernemersprijs kan tot en met 30 november 2015. ‘Wat holt die tegen’?

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button