Algemeen

‘Kleine eters…’ Baby- dreumescafé in Bibliotheek Winschoten

- advertentie -

Winschoten Dinsdag 8 december is er weer een baby-dreumescafé voor (groot)ouders met kinderen van 0-3 jaar in de nieuwe bibliotheek in de Klinker. Het begint om halftien en duurt ongeveer een uur. Het thema is voeding.

- advertentie -

Het is heerlijk een kind lekker te zien eten, ook al smeren ze alles er onder.  Niet bij elk kind gaat het eten zo gemakkelijk. Wat te doen wanneer je een ‘moeilijke eter’ hebt? En hoe laat je je kind gezond eten? Wat en hoeveel is gezond eten? Onder het genot van een kopje koffie of thee kan je ervaringen uitwisselen met andere ouders en geeft Jacqueline Oomkes van Diëtheek adviezen over lekkere gezonde voeding en eetgedrag. Proeven mag! Praten, eten en drinken wisselen af met eetliedjes. Ook zijn Ciska Postema van PrengerHoekman en Emma Beije van het Consultatiebureau aanwezig. Bij hen kan je terecht met vragen over de motoriek en opvoeding.

Aanmelden vinden we prettig. Dat kan via winschoten@biblionetgroningen.nl of per telefoon 0597-700260 tijdens openingsuren.

Dit baby-peutercafé is mede mogelijk gemaakt door de medewerking van het Centrum Jeugd en Gezin van Bellingwedde en Oldambt.

Foto: Biblionet Groningen

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button