Sport

Fotoserie: Geslaagde finale Sterkste Man van Nederland in warm Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Het was warm zaterdagmiddag tijdens de Sterkste Man van Nederland, maar iedereen die aanwezig was heeft genoten van dit evenement op het Marktplein. Winnaar overall is de 33 jarige Kelvin de Ruiter uit Surhuisterveen en hij mag zich opnieuw Nederlands Kampioen noemen.

- advertentie -

Hij wist uit de zes onderdelen als de Truckpull, de Yoke Race met 410 kg op de rug de 25 meter volbrengen, de Deadlift Ladder, de Farmers Walk, Boomstam Max in 3 beurten en tenslotte de Atlas Stones zoals ook in 2022 het geval was, de meeste punten te verzamelen.

Meeste punten
Zoals gezegd het was warm, maar een zeer geslaagd evenement en een mooie toevoeging aan de activiteiten in Winschoten. De bereikbaarheid van de mannen en de sfeer onderling was perfect, ook op de tribunes. Een beetje gestaan tussen de teams van Sulaiman en Lankhorst.

Er was geen wanklank te horen. Ook de terrassen waren goed gevuld en voor de heerlijke spareribs was ook een kraam ingericht. De finalisten voor 2023 waren Kelvin de Ruiter, George Sulaiman, Kevin de Jong, Kevin Hazeleger, Guus Palmer, Johan Landhorst, Yoel Blom, Max Helder, Sander van Zutphen, Xian Handels, Angelo van der Plans en Adriaan van der Steen.

Hoewel hij derde is geworden heeft George Sulaiman de publieksprijs gekregen voor zijn geweldige torso. Er zijn TV-opnames gemaakt voor RTL 7 en deze worden in september uitgezonden.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button