Algemeen

Popkoor “The Blue Happy Bacon” viert dit jaar haar 15 jarig jubileum.

- advertentie -

Winschoten – Toen dirigente Petra Lunsche 15 jaar geleden een kleine advertentie in de plaatselijke krant zette waarin zij aangaf te willen starten met een popkoor  kon zij niet bevroeden welk een succes dit zou hebben. Al op de eerste repetitie waren er een kleine 20 leden. Inmiddels is het koor uitgegroeid tot 70 leden die 6-stemmige nummers uit vroegere en hedendaagse poprepertoire zingen, zowel Engels- als Nederlandstalig.

- advertentie -

Inmiddels treedt het koor regelmatig op in Groningen, Friesland en Drenthe en zijn er zelfs optredens geweest in Duitsland. Tijdens optredens staat plezier in het zingen hoog in het vaandel. Het enthousiasme spat er dan ook altijd van af.

Het jubileum wordt gevierd met een muzikale reis door de afgelopen 15 jaar en het koor nodigt u van harte uit om deze reis met hun te maken.

Het concert is op vrijdag 18 december 2015 in de Vennekerk in Winschoten. Aanvang 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.30 uur. Kaarten kosten € 5,00 en zijn verkrijgbaar via info@thebluehappybacon.nl, bij Boekhandel Nieborg en Bakker de Rappe Schoenlapper in Winschoten en in Oude Pekela bij ’t Luifeltje.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button