AlgemeenGemeente

Samen voor en met de minima in Oldambt

- advertentie -

Winschoten – Op woensdag 9 december vindt de zesde Dag van de Minima in de gemeente Oldambt plaats. Ook dit jaar werken de gemeente, het cliëntenpanel, organisaties en lokale bedrijven samen om de minima in Oldambt een interessante, maar ook leuke dag te bieden.

- advertentie -

Deelnemende organisaties
Tussen 10.00 en 17.00 uur staan ruim 20 organisaties in cultuurhuis De Klinker in Winschoten klaar om informatie te geven over vergoedingen, verstrekkingen en voorzieningen. Enkele voorbeelden van organisaties zijn Stichting Leergeld, MEE, de Volkskredietbank (VKB) , Humanitas en Samen Alsahaba. Al deze organisatie zijn belangeloos aanwezig om minima te voorzien van informatie.

Mode- en beautyplein
Naast alle informatie is er dit jaar een mode- en beautyplein. Het Leger des Heils, Goud Goed, Kledingbank Maxima zijn aanwezig met diverse spullen en kleding. Ook zijn er op dit plein modeshows te zien. Het promoteam van Look-Around maakt de bezoekers van deze dag op verzoek extra mooi door make-up of styling van het haar.

Boodschappenpakket en verloting
Bezoekers krijgen dit jaar levensmiddelen en wat lekkers voor de feestdagen mee naar huis. Helemaal gratis voor minima die in Oldambt wonen! Hoofdsponsor Plus Veenstra uit Winschoten maakt het ook dit jaar weer mogelijk deze pakketten aan te kunnen bieden.
Tot slot zijn er nog enkele ondernemers die meehelpen deze dag mogelijk te maken: De Klinker (sponsoring locatie) en Etos Winschoten (sponsoring make-up en haar-accessoires).

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button