Algemeen

Verrassende buitenbrand voor brandweer jubilarissen Bad Nieuweschans

- advertentie -

Bad Nieuweschans – Dit jaar zijn er maar liefst 5 jubilarissen bij het korps brandweer Bad Nieuweschans. Henk Smeenge 35 jaar, Marten Bruins 30 jaar, Johan Raad, Bert Müller en Jan de Haan 12,5 jaar.
De jubilarissen werden op 28 november in het zonnetje gezet. Om 19:04 uur kregen zij de melding ‘’Buitenbrand’’. Bij aankomst bleek dat collega’s de cijfers 35, 30 en 12,5 in brand hadden gestoken. Na het blussen maakten zij een ereronde door Bad Nieuweschans met een brandweervoertuig van de SOB.

- advertentie -

Op de kazerne was het tijd voor een hapje en een drankje, waarbij er een korte samenvatting van de brandweercarrières van de jubilarissen werd gegeven. Ook werden zij bedankt voor hun inzet tot nu toe. We hopen dat zij dit nog vele jaren voor brandweer Bad Nieuweschans blijven doen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button