AlgemeenSport

Meld je aan voor de derde keer Megamarathondag

- advertentie -

Winschoten – Op 6 februari 2016 wordt door de Grunneger Deurtrappers voor het derde jaar op rij de Megamarathondag georganiseerd. Zij werken hiervoor samen met Sportcentrum Nico Jager,  Atletiekvereniging Aquilo, Budocentrum Chikara, Praktijk voor fysiotherapie Ton Schrantee en de Organisatie sterkste man/vrouw (OSO) van Groningen

- advertentie -

8-Uurs spinningmarathon
Deze dag zal er een 8-uurs spinningmarathon gehouden worden, van 10.00 tot 18.00 uur, de laatste twee uren zullen door Nederlands bekendste spinningpresenter en motivator Marcel Gierman worden ingevuld.

Blaauwbekmarathon
Aquilo organiseert voor de jeugd, wandelaars en hardlopers de Blaauwbekmarathon. Er zijn verschillende afstanden, waarbij de wandelaars en de hardlopers starten in Blauwestad en finishen op de atletiekbaan van Aquilo in Winschoten. De jeugd heeft haar wedstrijd in Blauwestad. Vorig jaar leverde deze Blaauwbekmarathon €2250 euro op  (Lees meer…)

Sterkste man/vrouw clubkampioenschappen
De OSO organiseert een sterkste man/vrouw competitie en het budocentrum houdt clubkampioenschappen en heeft een aantal gasttrainers uitgenodigd, waaronder Dave Jonkers en Martin van Hemmen.

Alpe d’HuZes
De Grunneger Deurtrappers hebben vier jaar meegedaan met de Alpe d’HuZes, en zo ruim € 57 000,– kunnen doneren aan het KWF. Het komende jaar doen ze mee met Groot Verzet tegen Kanker, hierbij word de Mont Ventoux beklommen, de donaties gaan wederom naar het KWF.

Dit jaar echter ondersteunen de Grunneger Deurtrappers ook een lokaal doel, de afdeling oncologie van de OZG, lokatie St. Lucas.

- advertentie -

Aanmelden
Wilt u meedoen met de Megamarathondag? Aanmelden kan via www.megamarathondag.nl

- advertentie - 

Natuurlijk bent u ook van harte welkom om te komen kijken of aanmoedigen! Wanneer u nog vragen heeft kunt u mailen naar grunnegerdeurtrappers@hotmail.com

Foto’s: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl Archief

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button