Algemeen

RtvNoord Voedselbankactie komt naar Winschoten & Scheemda

- advertentie -

Oldambt – Ruim 7000 Groningers kunnen niet zonder de noodhulp van de voedselbank, waarvan maar liefst 2000 kinderen. Tot en met vrijdag 18 december gaat de regionale omroep RtvNoord zoveel mogelijk producten inzamelen voor Groningers die het zonder noodhulp van de voedselbanken niet redden.

- advertentie -

Help mee
Ook u kunt een steentje bijdragen, dit kan online via de website van RtvNoord (Klik hierMaar u kunt ook ‘enkele’ producten achter laten bij een locatie bij u in de buurt.

RtvNoord zal in woensdagmiddag bij de Albert Heijn in Winschoten op het Posstil terrein staan, om uw producten in handen te nemen. Vrijdag beginnen ze in Scheemda, Bij de Jumbo in de Vredenhovenstraat om ook daar zoveel mogelijk producten verzamelen.

Bekijk voor het boodschappenlijstje hieronder of download het PDF-Bestand 

Foto: Jeroen Bos/ OldambtNu nl (Archief)

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button