Algemeen

Geslaagde middag voor OZG-patiënten met diabetes

- advertentie -

Westerlee – Onlangs organiseerden Monique Moed en Sabyna Hazenberg, respectievelijk diabetesverpleegkundige en diëtist van de Ommelander Ziekenhuis Groep (OZG) een kinderdiabetesmiddag. Kinderen werden in de gelegenheid gesteld om in contact te komen met leeftijdsgenoten met diabetes en om ervaringen uit te wisselen. Uiteraard had de middag ook tot doel om de kinderen een leuke middag met elkaar te bezorgen.

- advertentie -

Diabetespatiënten van de OZG in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar waren uitgenodigd om te komen kijken op de Alpacaboerderij in Westerlee. Aansluitend konden ze een hapje eten bij Landgoed Westerlee, samen met Ellis Groninger, één van de kinderartsen van het kinderdiabetesteam. Het was de derde keer in anderhalf jaar tijd dat de OZG een activiteit voor diabeteskinderen organiseerde.

Een speciaal bedankje gaat uit naar Stichting Zonneschijn, Margriet Moed van de Alpacaboerderij in Westerlee en Landgoed Westerlee voor het mogelijk maken van deze middag.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button